Βανέσσα Μπουρνά: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ανάρτηση στα social του Δήμου Γορτυνίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση της Βανέσσας Μπουρνά, Ειδική συνεργάτης Δημάρχου Γορτυνίας και Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας & Διεθνών Σχέσεων.

Στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών μου καθηκόντων χρησιμοποιώ πλατφόρμες διαχείρισης των social media profiles που διαχειρίζομαι – όπως για παράδειγμα η πλατφόρμα “HootSuite” – με σκοπό να κάνω τη δουλειά μου με τον βέλτιστο και πιο αποτελεσματικό για εμένα τρόπο.

Ως η δημιουργός και μοναδική διαχειρίστρια της Instagram σελίδας “dimos_gortynias”, εκ παραδρομής, δεν αποσύνδεσα το εν λόγω προφίλ από την πλατφόρμα με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί αυτόματα σε αυτό, σημερινό (18.09.2023) δελτίο τύπου που αφορά στην πρώτη πολιτική συνάντηση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Ενώνουμε τη Γορτυνία – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευστάθιο Κούλη.

Αυτό λοιπόν είναι ένα ανθρώπινο σφάλμα που διαπράχθηκε από εμένα και διευκρινίζω δημόσια ότι, στη συνείδηση όλων σας, εγώ και μόνο εγώ πρέπει να συνδέομαι με αυτό.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης ο οποίος, νωρίτερα σήμερα, κατηγορήθηκε – εξαιτίας μου – από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Παναγιώτη Μέγα για «θλιβερή κατάχρηση εξουσίας» με σκοπό την προσωπική του προβολή και την προβολή της παράταξής του μέσα από την Instagram σελίδα “dimos_gortynias”, ουδεμία σχέση έχει με την δημοσίευση αυτή.

Θλίβομαι για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη το σφάλμα μου ο οποίος, χρόνια πριν με επέλεξε για να συνεργαστούμε, μου χάρισε ελευθερία να «πετάξω» και μου δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη. Εγώ από την άλλη, είμαι συνήθως ανάμεσα στους επικριτές του, για το καλό της Γορτυνίας που αγαπάμε.

Αναλαμβάνοντας πλήρη ευθύνη ζητώ από όλους σας να «αποσυνδέσετε» τον κ. Κούλη από το ατυχές περιστατικό κι από εκείνον ζητώ μια ειλικρινή συγγνώμη.

Βανέσσα Μπουρνά, M.Sc.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να κατανοήσουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική οικονομία στην περιοχή μας, διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα με στόχο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων φορέων που εμπλέκονται ή υποστηρίζουν τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Η μοναδική σας προοπτική και εμπειρογνωμοσύνη είναι ανεκτίμητη για εμάς, καθιστώντας τη συμμετοχή σας

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 18 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Σολυγείας

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Σοφικό και συγκεκριμένα  στη θέση “Λαρίσι”. Λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν το ξέσπασμα πυρκαγιών και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι

Σινεμά ο Σταθμός, για τρίτη φορά στην Τρίπολη!

3 σιδηροδρομικοί σταθμοί ανοίγουν ξανά για μία μόνο βραδιά για να υποδεχτούν ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου 4η χρονιά φέτος για την ενέργεια ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , και με 3η επίσκεψη στην πόλη της Τρίπολης! Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης ,αποτελεί εκ νέου επιλογή της ενέργειας και την τρίτη στάση της φετινής διαδρομής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο