Παρουσίαση του Έργου | «Μελέτη ολοκληρωμένου σχεδίου για τη δημιουργία Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στη Γορτυνία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης & ΔΕΘ-HELEXPO A.E. Αναστάσιος Τζήκας, σας προσκαλούν στην Ενημερωτική Εκδήλωση Παρουσίασης της Μελέτης για τη θερμοκοιτίδα με τίτλο: «Κέντρο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στη Γορτυνία», την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας στις 10:30 π.μ.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνόπολη για λογαριασμό του Δήμου Γορτυνίας και αποτυπώνει ένα πρωτοποριακό μοντέλο ανάπτυξης σε ένα ασύμμετρο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η Τεχνόπολη με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη θερμοκοιτίδα που δημιουργήθηκε το 2001 στην Ελλάδα και ηγείται του πάρκου επιχειρήσεων αιχμής, νέων τεχνολογιών και καινοτομίας στη Θέρμη.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Αναστάσιος Τζήκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών στην Κόρινθο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τον τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος ως Ιδρυτής, Ποιμένας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας της Κορίνθου», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως στην Αρχαία Κόρινθο. «Η συνεργασία της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεώς με το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί από την αγορά φτερούγες κοτόπουλου, λόγω σαλμονέλας

Φτερούγες κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας...

Συναγερμός στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας για 2 άτομα σε ιστιοφόρο σε δυσχερή θέση

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 16 Ιουνίου, ενημερώθηκε η...

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο