Τα σχολεία της Γορτυνίας βρίσκονται σε χριστουγεννιάτικη διάθεση !!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολεία της Γορτυνίας επισκεφθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Γορτυνίας κ. Πένυ Μπέτσα.

Σήμερα, επισκέφθηκα το Δημοτικό Σχολείο του Βαλτεσινίκου για να μοιράσω το απαραίτητο αθλητικό υλικό για τις ανάγκες των μαθητών αλλά και για να οργανώσουμε το φαρμακείο του σχολείου .
Μέσα σε αυτό το διάστημα για τον ίδιο σκοπό επισκέφθηκα τις σχολικές μονάδες όλου του Δήμου το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου , Κοντοβαζαίνης, Τροπαίων, Δημητσάνας , Βυτίνας καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Βυτίνας και Τροπαίων .

Χθες οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδίων με προσκάλεσαν στο σχολείο τους για να μου δείξουν τα όμορφα ημερολόγια που έφτιαξαν για το 2023 και για να με προσκαλέσουν στη γιορτή τους που θα γίνει στις 23 Δεκέμβρη με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έκπληξη!!!

Πένυ Μπέτσα
Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Γορτυνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο