Γκρεμίστηκε η ανάπτυξη στο Λάδωνα!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξήντα επτά χρόνια μετά το σχηματισμό της, η πανέμορφη τεχνητή λίμνη του Λάδωνα παραμένει ένας θησαυρός.

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη λίμνη είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, λεωφορείο δεν μπορεί να φτάσει στη λίμνη από καμία κατεύθυνση.

Ο βασικός δρόμος που συνδέει τους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας με το περίφημο ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ, την Αχαΐα και την Αρχαία Ολυμπία, κοντά στο γεφύρι, παραμένει άθλιος χωματόδρομος.

Αντί για παραλίμνιος δρόμος και άλλα έργα υποδομής που θα βελτιώσουν και θα αναδείξουν το θαυμάσιο παραλίμνιο τοπίο, κατασκευάζουν δυο τρία πολυδάπανα κιόσκια και μερικές δεκάδες μέτρα ποδηλατοδρόμους για να φέρουν όπως λένε την ανάπτυξη στην περιοχή.

Τι κρίμα:

Με την πρώτη βροχούλα που έπεσε στο διψασμένο τόπο, γκρεμίστηκε και η ανάπτυξη.

Οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι που απέμειναν στην περιοχή, προβληματίζονται και ανησυχούν.

Θα μπορούν το επόμενο διάστημα να κάνουν ποδηλατάδα με θέα τη λίμνη;

Θα ολοκληρωθούν τα κιόσκια για να σταλίζουν τα πρόβατά τους;

Λαϊκή Συσπείρωση 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο