Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμ. Σκαντζό και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας στη Γορτυνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα 6-10-2022 από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Εμμανουήλ Σκαντζό, μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.Νικήτα στην πυρόπληκτη περιοχή της Γορτυνίας.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τα δύο έργα που υλοποιούνται τώρα στην πυρόπληκτη Γορτυνία. Πρόκειται για τα έργα «Εργασίες άρσης επικινδυνότητας στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου σε τμήματα που επλήγησαν από πυρκαγιές του 2021» προϋπολογισμού 1.240.000 € και «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Νοτιοδυτικής Γορτυνίας (πυρόπληκτες περιοχές)» προϋπολογισμού 500.000 €. Και αυτά τα έργα είναι η διάψευση στην στείρα κριτική και στην καταστροφολογία από αυτούς που είχαν ξεχασμένη την Γορτυνία για τόσα χρόνια.
Η Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα συνεχίζει να υλοποιεί τις υποσχέσεις στους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021, τόνισε ο κ.Σκαντζός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές στη Σ.Α.Ε.Κ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Ο Διοικητής του Γ.Π.Ν. Τρίπολης λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές...

Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας για την Διάκριση με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ Βυτίνας για την σπουδαία διάκριση του, την βράβευση του με την ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25, μοναδική για σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  νομού Αρκαδίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους

«Αθώος ή ένοχος» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των...

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο