Μύρισαν Χριστούγεννα στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Δημητσάνας:

Μύρισαν… Χριστούγεννα στο Δ.Σ. και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας!
Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε χριστουγεννιάτικες δράσεις και κατασκευές!
Η κυρία Αναστασία Φλωράκη, μητέρα μαθητή μας, ήρθε στο σχολείο και αφηγήθηκε στους μαθητές/τριές μας χριστουγεννιάτικα παραμύθια απ’ όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά της περιοχής της Γορτυνίας, αλλά και δικά της! Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά την παρακολούθησαν με προσοχή κι ενθουσιασμό στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας! Την ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσε και για την όμορφη δράση που πραγματοποίησε και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και δημιουργικότητα για την ονομαστική της εορτή!
Επίσης όλες οι τάξεις έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές!
Μάλιστα οι Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεις έστειλαν τις κάρτες τους στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων γράφοντας αισιόδοξα μηνύματα και στέλνοντας τις ευχές τους για μια όμορφη νέα χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Ελπίδα, Όνειρα & Αγάπη.
Τέλος έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από βαζάκια μελιού!
Κι όλα αυτά μέσα σε μια εορταστική και μυρωδάτη ατμόσφαιρα από μέλι και γαρύφαλλο, αφού οι μικροί “Master Chefs” του Νηπιαγωγείου έφτιαξαν τα δικά τους μελομακάρονα με τη βοήθεια της Νηπιαγωγού, κυρίας Νικολέττας Κουσουρή, αλλά και της κυρίας Καλομοίρας Σαρακινιώτη, ενώ παράλληλα από τις Γ΄ & Δ΄ Τάξεις ακούγονταν χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο