Νοέμβριος 2021: Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Δήμος Γορτυνίας θέτουν υπό την αιγίδα τους την πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «FairLife LCC – Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνου του Πνεύμονα», ο οποίος αναλαμβάνει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα μέσα από συγκεκριμένες εξετάσεις και έγκαιρη διάγνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Δήμος Γορτυνίας θέτουν υπό την αιγίδα τους την πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «FairLife LCC – Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνου του Πνεύμονα», ο οποίος αναλαμβάνει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα μέσα από συγκεκριμένες εξετάσεις και έγκαιρη διάγνωση.

Με το σύνθημα «Η Ζωή να κόβει την ανάσα» η ΜΚΟ «FairLife LCC» θα υλοποιήσει στο διάστημα του μήνα Νοεμβρίου, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ως Mήνας Eυαισθητοποίησης και Eνημέρωσης για τη συγκεκριμένη ασθένεια, θεματικές εκδηλώσεις και δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, η «FairLife LCC» ενώνει τη φωνή της με τον Ευρωπαϊκό φορέα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα (LuCE) και προωθεί στην Ελλάδα την καμπάνια “GetChecked”, το Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, οι πολίτες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του οργανισμού: https://fairlifelcc.com/noemvrios/.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου