Γορτυνία: Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος από τα μηχανήματα του Δήμου Γορτυνίας.

Εργασίες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή. Σε μια ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, συνεργείο του Δήμου Γορτυνίας με μηχανήματα έργου, πραγματοποιεί καθαρισμό, «κλείνει» λακκούβες με την προσθήκη χώματος και λειαίνει την επιφάνεια του οδοστρώματος στο αγροτικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Κλείτορος. Την πορεία των εργασιών, συντονίζει και επιβλέπει ο Αντιδήμαρχος Κλείτορος, κ. Ηλίας Ρέππας.

 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά: «Οι ανάγκες για φροντίδα και καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας είναι πάντα αυξημένες στην επικράτεια του Δήμου μας. Στόχος μας είναι μέσα από καθημερινές παρεμβάσεις και αξιοποιώντας όλα τα μηχανήματα που διαθέτουμε, να φροντίζουμε, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε το αγροτικό οδικό δίκτυο. Διευκολύνοντας συνάμα και τους δημότες που διαθέτουν αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο