Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Γυμνάσιο Βυτίνας: ενημέρωση για τις ενέργειες του Δήμου Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Γυμνάσιο Βυτίνας: ενημέρωση για τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης Αρκαδίας ότι, αναστέλλεται η λειτουργία της Α’ τάξης του Γυμνασίου Βυτίνας από 15.02 έως 28.02.2021, καθώς υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 μεταξύ των μαθητών του σχολείου. 

Εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας και του Δημάρχου, κ. Στάθη Κούλη, σας κάνουμε γνωστό ότι, ο δημοτικός μηχανισμός όντας σε πλήρη ετοιμότητα διαχειρίζεται ήδη αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, εχθές Κυριακή 14.02, απολυμάνσεις διενεργήθηκαν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Βυτίνας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο). Ενώ, σήμερα, κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. πραγματοποίησε τεστ ανίχνευσης του ιού στα μέλη της σχολικής κοινότητας, μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς και σε όλους τους κατοίκους της Βυτίνας, προκειμένου να χαρτογραφηθεί η κατάσταση και να γίνουν γνωστές στις Αρχές οι διαστάσεις που έχει λάβει. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σειρά επαναληπτικών τεστ.  

Ο κ. Κούλης σε άριστη συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, συντονίζει προσωπικά την κατάσταση. Σύντομα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση σχετικά με τα γεγονότα.

Στέλνουμε τις θερμές μας ευχές για καλή και ταχεία ανάρρωση καθώς και την θετική μας σκέψη στον μαθητή/μαθήτρια του Γυμνασίου Βυτίνας και στεκόμαστε νοερά στο πλευρό του/της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο