Συνέχεια απολυμάνσεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας εντατικοποιώντας τις προσπάθειές του, για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζει το πρόγραμμα των απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και σε κοινότητες του Δήμου από εξειδικευμένο συνεργείο.

Μετά τη Δημοτική Ενότητα Ηραίας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες απολυμάνσεις και στις Δημοτικές Ενότητες Λαγκαδίων, Τροπαίων και Κοντοβάζαινας. Οι απολυμάνσεις έγιναν σε δημοτικά κτήρια, πλατείες και χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα δημοτών.

Το πρόγραμμα των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καλύπτοντας όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Απο τον Δήμο Γορτυνίας τονίζεται ότι οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται για καθαρά προληπτικούς λόγους και δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη κρούσματος.

Επίσης προτρέπει τους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις άκρως απαραίτητες και να τηρούν πιστά τους υγειονομικούς κανόνες, με την ελπίδα ότι σύντομα θα βγούμε νικητές και με ασφάλεια από τη δύσκολη αυτή περίοδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο