Στάθης Κούλης: “Σας καλώ την Κυριακή 2 Ιουνίου να κάνουμε τη φωνή μας ακόμη πιο δυνατή”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο για την ανταπόκρισή του στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και ταυτόχρονα κάλεσμα προς όλους για ένα ισχυρό αποτέλεσμα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με την ψήφο σας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου δώσατε ισχυρό μήνυμα και εντολή, για αλλαγή στη Γορτυνία και φυγή προς τα εμπρός!

Εντολή για αλλαγή στη Γορτυνία, και ψήφο αποδοκιμασίας και αποπομπής του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος επί 9 χρόνια ήταν πρωταγωνιστής της φαυλότητας, της μιζέριας, της απραξίας, της σπατάλης και των πελατειακών σχέσεων, ο βασικός υπεύθυνος για το τέλμα και την περαιτέρω ερημοποίηση.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

η ψήφος σας έχει κυρίως θετικό μήνυμα. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης και εντολής η Γορτυνία να φύγει μπροστά, ενωμένα και οικουμενικά.

Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα και τους συνεργάτες μου. Το 48,5 % που μας δώσατε, δεν μας οδηγεί σε πανηγυρισμούς, αλλά, σε μεγαλύτερη δέσμευση και ευθύνη, ώστε να μην διαψεύσουμε στο ελάχιστο τις ελπίδες και τις προσδοκίες των συμπατριωτών μας.

Μπήκαμε στον εκλογικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα Οικουμενική Γορτυνία! Θα το κάνουμε πράξη. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς κολλητούς και πελάτες, θα ενώσουμε τη Γορτυνία, με σημαία την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και με στόχους, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση της ζωής μας.

Αφήνουμε πίσω το χθες, την απραξία και τη μιζέρια που μας προσβάλει.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, σας καλώ να κάνουμε τη φωνή μας ακόμη πιο δυνατή, σας καλώ με δύναμη, πάθος και αγάπη για τον τόπο μας να δώσουμε ζωή στη Γορτυνία της καρδιάς μας!

Απευθύνομαι στους συναδέλφους και των άλλων παρατάξεων που αντιτάχθηκαν στο καθεστώς Γιαννόπουλου, τους συγχαίρω και τους καλώ να ενώσουμε δυνάμεις με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον του τόπου μας.

Η ψήφος σας είναι η δύναμή μας για να σηκώσουμε τη Γορτυνία ψηλά!

Σας ευχαριστώ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας

Στάθης Κούλης

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Τρίπολη

Σε πασχαλινούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά της Τρίπολης, με...

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπεγράφη η...

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Δεδούσης σε ηλικία 79 ετών

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου...

Επιτυχής ολοκλήρωση άσκησης ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Συντονισμένη Διαχείριση Συμβάντων Χιονόπτωσης στην Στεμνίτσα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2026, στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, η άσκηση επί χάρτου «ΛΕΥΚΟΘΕΑ», την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αρκαδίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης. Την άσκηση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Καζάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ