Μια νύχτα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική-δημιουργική ομάδα «Το Τρένο της Χαράς», διοργανώνει δράση διανυκτέρευσης γνωστή ως museum sleepover στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική-δημιουργική ομάδα «Το Τρένο της Χαράς», διοργανώνει δράση διανυκτέρευσης γνωστή ως museum sleepover στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Η δράση Διανυκτέρευσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 και 27 Ιουλίου, (ώρα προσέλευσης 19:00)

Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι μικροί φίλοι, ηλικίας 4 έως 8 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία νύχτα στο Μουσείο, όπου θα πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, βιώνοντας ταυτόχρονα μία σπάνια εμπειρία εξοικείωσής τους με τον μουσειακό χώρο. Συγκεκριμένα θα μαγειρέψουν στη φύση, θα απασχοληθούν με διάφορα παιχνίδια που σχετίζονται με το ηλιακό σύστημα, τον έναστρο ουρανό, το φως και τις σκιές, και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις παραμυθιών. Την επομένη ημέρα, αφού πάρουν πρωινό, θα αποτυπώσουν την εμπειρία παραμονής τους στο μουσείο μέσα από μια ποικιλία ευφάνταστων δράσεων.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, οι δραστηριότητες  θα επαναληφθούν προσαρμοσμένες για  παιδιά, ηλικίας 9 έως 14 ετών.

Η συμμετοχή  στο sleepover είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η έγγραφη συγκατάθεση γονέων ή κηδεμόνων.

* Απαραίτητη η διανυκτέρευση ενός γονέα ή κηδεμόνα για τα παιδιά 4-8 ετών.

** Όλα τα παιδιά αποχωρούν από το Μουσείο την επόμενη ημέρα στις 12:00 συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00.

 

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης