Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο !!!

Σήμερα το πρωί, η καρδιά της Γορτυνίας χτύπησε λίγο πιο μελωδικά, λίγο πιο γλυκά. Οι διάδρομοι του Δημαρχείου στη Δημητσάνα, έδρα του Δήμου Γορτυνίας δεν πλημμύρισαν από χαρτιά και υπηρεσιακούς φακέλους, αλλά από τις κρυστάλλινες φωνές των παιδιών μας, τον ήχο από τα τρίγωνα και τις ζεστές ευχές των εκπροσώπων των τοπικών μας φορέων. Παραμονή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα το πρωί, η καρδιά της Γορτυνίας χτύπησε λίγο πιο μελωδικά, λίγο πιο γλυκά. Οι διάδρομοι του Δημαρχείου στη Δημητσάνα, έδρα του Δήμου Γορτυνίας δεν πλημμύρισαν από χαρτιά και υπηρεσιακούς φακέλους, αλλά από τις κρυστάλλινες φωνές των παιδιών μας, τον ήχο από τα τρίγωνα και τις ζεστές ευχές των εκπροσώπων των τοπικών μας φορέων.

Παραμονή Χριστουγέννων, και η παράδοση αντάμωσε με την ελπίδα. Μαθητές από σχολεία της περιοχής, κρατώντας τα παραδοσιακά τρίγωνα και με τα πρόσωπα φωτισμένα από τη χαρά της ημέρας, έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Γορτυνίας, Ευστάθιο Κούλη, και στο προσωπικό του Δήμου.

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συγκινησιακά όταν οι μικροί μας «αγγελιοφόροι» της χαράς αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο, ο οποίος τους υποδέχθηκε με πατρική στοργή, προσφέροντας παραδοσιακά κεράσματα και αναμνηστικά δώρα.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, φανερά συγκινημένος, δήλωσε: «Σήμερα, μέσα από τις φωνές των παιδιών μας, πήραμε όλοι μια βαθιά ανάσα αισιοδοξίας. Αυτές οι στιγμές είναι που μας θυμίζουν τι πραγματικά έχει αξία: η συνάντηση, το χαμόγελο, η ανθρωπιά. Η Γορτυνία μας είναι οι άνθρωποί της, είναι η ζωντάνια της νεολαίας μας και η δύναμη των δεσμών μας. Εύχομαι σε κάθε σπιτικό, από το πιο μικρό χωριό μας μέχρι την έδρα του Δήμου μας, το Φως της Γέννησης να ζεστάνει τις καρδιές όλων, να φέρει υγεία και να μας βρει τη νέα χρονιά ενωμένους και δημιουργικούς. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γορτύνιους σε όλο τον κόσμο!»

Από τον Δήμο Γορτυνίας, στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα γεμάτα φως και αληθινή ελπίδα!

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ-ΚΑΛΑΝΤΑ-ΣΤΟ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΛήψη
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»