Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας σήμερα τσικνοπέμπτη στο όμορφο χωριό του Βαλτεσινίκου (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψαν οι Υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας σήμερα Τσικνοπέμπτη στο όμορφο χωριό του Βαλτεσινίκου , την Πίτα έκοψε ο Δήμαρχος κος Γιαννόπουλος Ιωάννης σε εύθυμο κλίμα , απο όλους τους υπαλλήλους που παρευρίσκονταν ,όπως και πολλοί ήταν οι Αντιδήμαρχοι.

Λόγω της ημέρας ,σερβιρίστηκαν σουβλάκια , και πλούσια εδέσματα . το φλουρί που χάριζε 3 ημέρες άδεια , το κέρδισε  η κα Βασιλική Λιατσοπούλου απο το γραφείο της Δημητσάνας ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αφού τόνισε χαριτολογώντας “ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τα του οίκου μας ” . βέβαια μετά την πίτα , άρχισαν οι χοροί !! και του χρόνου !

{gallery}pita_gortinia{/gallery}

Φωτογραφίες  ‎Κανέλλος Γιαννικόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο