Πελοπόννησος, Greece

Δυναμική η συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στην Αθήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε δυναμικά και φέτος στο 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσία του Δήμου Γορτυνίας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών, επαγγελματιών και εκπροσώπων του μελισσοκομικού κλάδου και το περίπτερο του Δήμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για μια ακόμη χρονιά, πρόβαλλε τη μελισσοκομική παράδοση, την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της Γορτυνίας.
Οι Αντιδήμαρχοι Γορτυνίας Σταύρος Δημάκος, Γιάννης Καρπούζος και Πάικος Αναγνωστόπουλος που στελέχωσαν το περίπτερο είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις ευεργετικές ιδιότητες του «χρυσού θησαυρού» του Μαινάλου, της περίφημης Ελατο-βανίλιας Μαινάλου αλλά και τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη φυσικότητά τους

Η συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο Φεστιβάλ εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική ανάδειξης των αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των τοπικών παραγωγών, συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της Γορτυνίας ως περιοχής με φυσικό, γαστρονομικό και πολιτιστικό πλούτο.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δήλωσε σχετικά με την παρουσία του Δήμου στο επιτυχημένο Φεστιβάλ:

«Η Γορτυνία απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της παράδοσης και του μόχθου των ανθρώπων της.
Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Μελιού αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία προβολής και δικτύωσης για τους παραγωγούς μας, αλλά και μια γλυκιά υπενθύμιση ότι η γη της Γορτυνίας συνεχίζει να παράγει θησαυρούς.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία του Δήμου μας, καθώς και τους επισκέπτες που τίμησαν με το ενδιαφέρον και την αγάπη τους τα προϊόντα της περιοχής μας.»

Η Δημοτική Αρχή Γορτυνίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συνεργασία και τη στήριξή της.

Ο Δήμος Γορτυνίας συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις του για την προώθηση της τοπικής παραγωγής, τη στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου και την ανάδειξη των φυσικών και γαστρονομικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

ΜΕ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ-Η-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΤΟΥ-ΔΗΜΟΥ-ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ-ΣΤΟ-16ο-ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥΛήψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Xmas Time: «Χριστούγεννα στο κάστρο» από την Ζωή Σαββάκου

ΕΚΕΙΝΗ: Μια επίδοξη συγγραφέας με μια σειρά προσωπικών και...

Σύσκεψη υπό τον Κατσαφάδο για την καταγραφή ζημιών και την αποζημίωση των πληγέντων κακοκαιρίας Byron: Η διαδικασία αποζημίωσης κατοικιών και οικοσκευών

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρου Ανδρεάκου, με αντικείμενο την αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Byron (4 Δεκεμβρίου 2025) στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας....

Διακοπή ρεύματος σε Μαυριά και Κυπαρίσσια Μεγαλόπολης την Τρίτη 9/12/2025

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 09/12/2025 λόγω εργασιών επέκτασης...

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης σε αθλητικούς χώρους από το Τμήμα Αθλητισμού

Σε εργασίες συντήρησης και επισκευών προέβη το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου τις προηγούμενες ημέρες, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες στο Γήπεδο Π. Μπαχράμης και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα» Οι προηγούμενες εγκαταστάσεις παρουσίαζαν σημαντικές φθορές και διαρροές νερού. Πλέον οι νέοι θερμοσίφωνες λειτουργούν κανονικά
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ