Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμαρχος Γορτυνίας: Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας για την Διάκριση με ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ Γορτυνίας για την σπουδαία διάκριση του, την βράβευση του με την ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25, μοναδική για σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αρκαδίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς (Κρατημένος Ιωάννης (Διευθυντής), Πλατιά Δέσποινα, Καλοπίση Ελένη, Ψυχογιού Σταυρούλα, Βέρρου Ελένη) για την επιτυχή υλοποίηση τεσσάρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων (eTwinning project με τίτλο «Βιώσιμοι μαζί-Sustainable together», “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” (EPAS) – Ambassador School Project, Διεθνές Δίκτυο ΠΕ «Οικολογικά Σχολεία» της ΕΕΠΦ: «Στην Αυλή των Οικολογικών σχολείων σαν… στο σπίτι μας!» (ECO SCHOOLS) και Erasmus – «Sustainable together»).

Τα οφέλη από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα για τη μαθητική κοινότητα είναι πολλαπλά. Συμβάλλουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, στην ανάπτυξη διαπολιτισμικών και γλωσσικών δεξιοτήτων, καθώς και στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό του μαθησιακού περιβάλλοντος.

Προσφέρουν μια πολύτιμη ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον τους. Τέτοιου είδους προγράμματα προωθούν την κοινωνική συνοχή και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Εύχομαι και τη νέα σχολική χρονιά το ΓΕ.Λ. Γορτυνίας να συνεχίσει με την ίδια έμπνευση και την ίδια αγάπη να επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση και την ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνεργασιών.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο (vid)

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι 22/7,...

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι δημότες για τα προβλήματα στην διαχείριση των απορριμμάτων

Σε τρεις άμεσες συμβάσεις για την ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες, για τους επόμενους δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο) προχωρά ο δήμος Κορινθίων, προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας. Αυτή η υποστελέχωση ήταν και η αιτία για το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, παρά την

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα | Δημήτρης Πτωχός: «Τιμούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τη μνήμη των ηρώων και των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής στην...

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους πεσόντες και αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Καλαμάτας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής, τελέσθηκε μνημόσυνο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο για την ανάπαυση των ψυχών

Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης, κρατάμε ζωντανή την ιστορία του τόπου μας»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την αξιοποίηση έκτασης, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί Πάρκο Μνήμης. Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, το πρωί της Δευτέρας (22/7/2024), υπογράφτηκαν τα σχετικά έγγραφα και στη διαδικασία αυτή παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο