Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας στη Δημητσάνα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου την ημερίδα με θέμα «Το προφίλ του νέου Οδοντιάτρου – Οδοντίατρος ή γιατρός της στοματικής κοιλότητας;», στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο της Δημητσάνας.

Ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Βασίλης Διαμαντόπουλος, εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό και προσφώνησε χαιρετισμό για την έναρξη της ημερίδας, παρουσία και του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Σωτήρη Καμαρινόπουλου.

Εισηγήσεις έγιναν από τον Πρόεδρο της ΕΟΟ, τον Πρόεδρο του ΙΕΘΕ, τους προέδρους και καθηγητές των Οδοντιατρικών Σχολών Αθήνας-Θεσσαλονίκης και Προέδρων Οδοντιατρικών Συλλόγων της χώρας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που έχουν αντίκτυπο στην επιστημονική κοινότητα και στην κοινωνία και συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο