Μια ξεχωριστή γωνιά στη Βυτίνα! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια γωνιά της Βυτίνας στολίστηκε για… καλό σκοπό! 

Ο Όμιλος Κυριών Βυτίνας στόλισε μια γωνιά της Βυτίνας με μοναδικά στολίδια φτιαγμένα από πλαστικά καπάκια, τα οποία μετά το πέρας των γιορτών θα δοθούν για την αφορά αμαξιδιων για συλλόγους ΑμεΑ.

Πιο συγκεκριμένα η προετοιμασία για το στολισμό άρχισε από το καλοκαίρι, όπου και ξεκίνησε μια εκστρατεία με θέμα «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς».

Σκοπός της εκστρατείας ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια, προκειμένου να δοθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Σε επικοινωνία μας με την κα. Έλσα Θαλασσινού – μέλος του Ομίλου – μας είχε αναφέρει τα εξής: «Κάναμε μια προσπάθεια από το καλοκαίρι και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλά καπάκια. Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε την στήριξη όλων των κατοίκων. Με τα καπάκια που συγκεντρώσαμε, κατασκευάσαμε στολίδια, με τα οποία θα στολίσουμε μια γωνιά της Βυτίνας. Θα διοργανώσουμε μάλιστα και μια γιορτή στις 17 Δεκεμβρίου, όπου θα βρεθούν στην πόλη μας και οι σύλλογοι ΑμεΑ Πατρών και Κορίνθου, για να γνωρίσουν τη Βυτίνα, να δούν τα στολίδια μας και να γιορτάσουμε μαζί. Μετά το τέλος των γιορτών θα δώσουμε τα καπάκια και θα πάρουμε αναπηρικά αμαξίδια για τους συλλόγους».

{gallery}bytina_2{/gallery}

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με πλήθος κόσμου η παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος Πρεσβεύομεν Γορτυνίαν και του τραγουδιού για την Κάτω Γορτυνία από το Γυμνάσιο και Λύκειο Τροπαίων

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τροπαίων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Τροπαίων, μαζί με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσίασαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το διετές περιβαλλοντικό πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Πρεσβεύομεν Γορτυνίαν», καθώς και το πρωτότυπο τραγούδι που δημιούργησαν οι ίδιοι

Στη Χώρα Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την πανήγυρη του Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη

Στις εκδηλώσεις για τη Θρησκευτική Πανήγυρη εις μνήμην του Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη, που πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα Μεσσηνίας, την Κυριακή 26 Απριλίου 2026, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Ο Περιφερειάρχης συμμετείχε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Χώρας, παρουσία πλήθους πιστών.

Δημήτρης Πτωχός: Ο αγώνας δρόμου Καλαμάτας γίνεται δύναμη εξωστρέφειας για την Πελοπόννησο

Με σχεδόν 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας να γεμίζουν τους δρόμους, η Καλαμάτα απέδειξε έμπρακτα ότι το δρομικό κίνημα είναι μια ζωντανή κοινωνική δύναμη που κινητοποιεί μικρούς και μεγάλους, φέρνοντάς τους κοντά στον αθλητισμό, την υγεία και τη συμμετοχή. Η εικόνα της πόλης να «τρέχει» ενωμένη, από το κέντρο έως την παραλιακή διαδρομή, αποτέλεσε την καλύτερη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ