Ανακοίνωση για διακοπή ηλεκτροδότησης - Ποιες περιοχές αφορά

Σεπτεμβρίου 28, 2016
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης, ως ακολούθως...

1. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, από 08:30 - 15:00 στα Άνω Βέρβενα.
2. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 07:30 - 11:00 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας εκτός από Κάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο, Άνω Δολιανά, Καστρί, Άγιος Πέτρος, Μεσορράχη, Έλατος, Νέα Χώρα, Περδικόβρυση.
3. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 11:00 - 14:30 στα Κάτω Βέρβενα και Ξηροπήγαδο και τμήμα Παρ. Άστρους (Ατσίγγανος).


Τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από τις αναφερόμενες ώρες.


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.


Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.


Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).


Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia