Μαντάς: “Ας ξεπεράσουμε τις μικροπρέπειες και τα εμπόδια” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση με διπλό σκοπό διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/6uAf1-j_cJM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Με ένα beach party λοιπόν ο Δήμαρχος θέλησε αφενός να εμπλουτίσει τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου και αφετέρου να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία και λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου στη Βόρεια Κυνουρία.

Εβδομήντα μαθητές από τους συνολικά 4000 μαθητές του Δήμου παρακολούθησαν τη φετινή χρονιά μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο. “Ο δήμος ανέλαβε απλά την πρωτοβουλία να καλέσει καθηγητές και να τους ζητήσει να κάνουν μαθήματα σε παιδιά, οι γονείς των οποίων δεν μπορούσαν να καλύψουν το κόστος ενός φροντιστηρίου. Οι καθηγητές ανταποκρίθηκαν άμεσα και θέλω να τους ευχαριστήσω για την μεγάλη τους προσφορά”, δήλωσε ο Παναγιώτης Μαντάς.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του θέλησε μάλιστα να στείλει και ένα μήνυμα για την κοινωνική συνοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Το να κάνεις δωρεάν μάθημα σε ένα παιδί, αποτελεί προσφορά για όλη την κοινωνία. Είναι ακράδαντη η πεποίθηση μου πως και στις μέρες μας υπάρχει κοινωνική συνοχή υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την επιβραβεύουμε και να βγάζουμε συχνότερα από μέσα μας τις μικροπρέπειες και τα μικροεμπόδια της καθημερινότητας που μας κάνουν κακούς”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο