Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης και ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας κ. Δημήτρης Κατσής.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης της τεράστιας αύξησης του ενεργειακού κόστους και τις επιπτώσεις που επιφέρει τόσο στον Δήμο όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης η οποία χρήζει άμεσης ενίσχυσης, διότι δεν έχει άλλη πηγή χρηματοδότησης πέρα από τα ανταποδοτικά τέλη. 

Επιπλέον τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν η εξέλιξη του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, η χρηματοδότηση για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου  και τέλος η επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη της ναυαγοσωστικής υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία μας. Υλοποιούμε σταδιακά τους στόχους μας δίνοντας προτεραιότητα σε έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο μας». 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο