Ακόμη μια δωρεά ενός σύγχρονου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμη μια δωρεά ενός σύγχρονου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Και αυτός ο απινιδωτής είναι ευγενική χορηγία του συνδημότη μας κ. Μιχαήλ Αγρανιώτη του Παναγιώτη, προς τοποθέτηση και χρήση όπου κρίνεται απαραίτητο.

Ο απινιδωτής είναι μια ειδική συσκευή που καλύπτει την ανάγκη αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα και να αποδειχθεί σωτήρια με μια απλή εκπαίδευση.

Κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο Υγείας Άστρους ο συγκεκριμένος απινιδωτής θα τοποθετηθεί στο γραφείο της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα και για αυτόν το λόγο παραδόθηκε ήδη στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Σούρσο.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε: «Ο κ. Αγρανιώτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει. Τον ευχαριστούμε θερμά για την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία μέσα από την οποία προασπίζεται το υπέρτατο αγαθό της υγείας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο