Σήμερα οι Undercover Valentines στο Καστράκι Μελιγούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Καστράκι Μελιγούς με τους Undercover Valentines.

Η τραγουδίστρια Άλκηστη Λαμπροπούλου, μια από τις πιο εκφραστικές φωνές της ελληνικής τζαζ σκηνής και όχι μόνο, συναντά τους εξαιρετικούς μουσικούς Βίκτωρα Φιλιπποπολίτη στο σαξόφωνο, Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο, Σταμάτη Σταματάκη στο μπάσο και Σεραφείμ Μπέλλο στα τύμπανα. 

Οι Undercover Valentines αποτελούν το νέο project αυτής της έμπειρης και δυναμικής μουσικής ομάδας που στηρίζεται στην ερμηνεία των γνωστών “covers”- διασκευών από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της jazz, soul της funk και της pop. 

Το υλικό προέρχεται από την πλούσια παράδοση της Αφροαμερικάνικης μουσικής όπως διαμορφώθηκε τις χρυσές δεκαετίες του ’60, του ’70 και αργότερα, αλλά και όποιον αυτή επηρέασε. 

Τραγούδια και ρυθμοί που ανεβάζουν τη διάθεση και χρωματίζουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα. Jazz standards, Ray Charles, Stevie Wonder, Jackson 5, αλλά και Amy Winehouse και Adele είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που απαρτίζουν το πρόγραμμα των Undercover Valentines.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο