Καμπύλης: Με την αποπεράτωση όλων των απαιτούμενων παρεμβάσεων το κλειστό γυμναστήριο θα είναι ένας σύγχρονος και ασφαλής χώρος άθλησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μια ακόμη διακήρυξη συνεχίζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που αφορά το έργο με τίτλο «Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας» προϋπολογισμού 105.000,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, και ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 19η Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.

Πρόκειται για έργο αισθητικής, περιβαλλοντικής και λειτουργικής αναβάθμισης του χώρου της εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους καθώς και η εγκατάσταση απαιτούμενων μέσων πυρασφάλειας. Το τμήμα αυτό του περιβάλλοντος χώρου περιλαμβάνει τη ράμπα εισόδου στο γυμναστήριο, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του, όπως επίσης και αδιαμόρφωτη ράμπα εισόδου στο δυτικό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Μετά από πολλά χρόνια ξεκινάει η αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους. Το έργο αυτό αποσκοπεί τόσο στην ανάπλαση της εισόδου όσο και στην πυρασφάλεια του κτιρίου. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα εκδοθεί η διακήρυξη η οποία θα αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου. Με την συντήρηση και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στοχεύουμε στη διοργάνωση και διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Με την αποπεράτωση όλων των απαιτούμενων παρεμβάσεων το κλειστό γυμναστήριο θα είναι ένας σύγχρονος και ασφαλής χώρος άθλησης».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο