Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη με τον τέως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη και του τέως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρου Τατούλη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και στους στόχους που έχουν τεθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη του Δήμου και τις διαρκείς ενέργειες ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα που είναι και η βασική απασχόληση των κατοίκων του Δήμου.

Ο κ. Τατούλης από την πλευρά άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και δεσμεύτηκε ότι με τις δυνατότητες που έχει θα βρίσκεται στο πλευρό της Βόρειας Κυνουρίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κλεώπας Γεώργιος και Καμπύλης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. κ. Χριστίνα Αναγνωστάκου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κωνσταντίνος Μπάρλας καθώς και η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ντίνα Νικολάκου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο