Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σας γνωρίζουμε πως ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 13Κ/2021 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 66/31-12-2021) όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα μία θέση Π.Ε. Τοπογράφων Μηχανικών, μία θέση Π.Ε. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, μία θέση Π.Ε. Κτηνιάτρων και μία θέση Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη η προκήρυξη όπου περιέρχονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει σήμερα, ημέρα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα προκήρυξη θα ενισχυθεί ο Δήμος μας ύστερα από πολλά χρόνια με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου είχαμε θέσει ως στόχο να ενισχύσουμε  τις Υπηρεσίες με προσωπικό. Αυτές οι θέσεις έρχονται να καλύψουν τις πάγιες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στελέχωσης της Τεχνικής μας Υπηρεσίας καθώς και την θέση Κτηνιάτρου η οποία ως τώρα έμενε κενή. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα βοηθήσει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου όσο και στην πιο άμεση ολοκλήρωση των έργων που έχουμε προγραμματίσει». 

272243727 315295007277151 7644657797409570060 n

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο