Εργασίες συντήρησης των Λυκείων Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υλοποίησε εργασίες συντήρησης των Λυκείων Άστρους.

Στο Γενικό Λύκειο Άστρους πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός στην εξωτερική κτιριακή υποδομή καθώς και στα βοηθητικά κτίρια. Παράλληλα εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού σε όλα τα κιγκλιδώματα των ορόφων του σχολείου.   

Στο Επαγγελματικό Λύκειο Άστρους πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης προστατευτικού γείσου περιμετρικά του στηθαίου της οροφής του κτιρίου, με στόχο την προστασία από την διάβρωση που προκαλούν τα βρόχινα νερά. Κατά την τοποθέτησή του, έχει δοθεί από τον ανάδοχο η πρέπουσα επιμέλεια και προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η μεγάλη αντοχή στον χρόνο υπό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.   

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σε όλες τις ανωτέρω εργασίες είναι πιστοποιημένα, καινούρια και κατάλληλα για τον σκοπό τον οποίο προορίζονταν. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Δημοτικής μας αρχής είναι όλοι, μαθητές και καθηγητές να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον. Έχουν εκτελεστεί εργασίες συντήρησης οι οποίες θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά χρόνια πριν και όλα τα σχολεία του Δήμου μας σήμερα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αλέξιο Αρφάνη καθώς και στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Καμπουρολιά για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όλοι μαζί φροντίζουν για την καλή λειτουργία και συντήρηση των σχολειών και για την άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο