Διανομή τροφίμων στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ιανουαρίου 14, 2022
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση προχώρησαν σε διανομή τροφίμων στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η διανομή στις οικογένειες έγινε κατόπιν συνεννόησης και υπόδειξης των οικογενειών τόσο από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου όσο και από τον Πρόεδρο της εκάστοτε Κοινότητας ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες των κατοίκων του.

Τα είδη τροφίμων τα οποία διανεμήθηκαν κατ’ οίκον είναι κρέας χοιρινό και μοσχάρι, τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως όσπρια και ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, τοματοπολτός, φρυγανιές, μπισκότα, είδη ατομικής υγιεινής, χαρτικά είδη, καθαριστικά γενικής χρήσης, κλινοσκεπάσματα κ.ά.

Συμπαραστάτες στην σημαντική αυτή βοήθεια ήταν οι Κοινωνία Κληρονόμων Φλέντζερη Παναγιώτη και Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή για την ενίσχυση των κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων του Δήμου μας μπορεί να το κάνει με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης η οποία στεγάζεται στο πρώην Πολεοδομικό γραφείο Άστρους.

 Ως Δήμος συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που μας έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση που διανύουμε. Με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων προχωρήσαμε στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου μας. Ήταν ένας τρόπος να εκφράσουμε την στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας σε όσους μας χρειάζονται. Μια ανάσα χαράς και ανακούφισης ώστε να νιώσουν όλοι το εορταστικό κλίμα. Κάθε προσφορά τις γιορτινές μέρες αλλά και κάθε ημέρα του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλλαν στη δράση αυτή.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia