Υπογραφή σύμβασης για αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Άστρους

Νοεμβρίου 22, 2021
Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η σύμβαση έργου με τίτλο «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Άστρους», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και της ανάδοχης εταιρείας Κ. Ηλιόπουλος – Π. Μαντάς Ο.Ε.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 87.605,48€ (µε Φ.Π.Α. 24%) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι εκατόν πενήντα ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση τμήματος οδού Λουκούς, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Παύλου στο Άστρος, πλακόστρωση δρόμου από Ε. Δαλιάνη προς “Λάκκα” στον Άγιο Ιωάννη και ανάπλαση κλιμακωτού δρόμου από Παναγία στον Άγιο Ιωάννη.

Παρόντες κατά την υπογραφή, της σύμβασης, ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Σαμαρτζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κώστας Μπάρλας καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης: «Με τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων της Κοινότητας Άστρους στοχεύουμε στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας Άστρους καθώς και στην βελτίωση λειτουργικότητας και προσβασιμότητας στις γειτονιές του Αγίου Ιωάννη. Συνεχίζουμε δυναμικά με επίκεντρο, πάντα, την βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia