Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021 – 2022 στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Σεπτεμβρίου 12, 2021
Μια καινούρια σχολική χρονιά ανοίγει αύριο την αυλαία της.

Μια χρονιά που θα πορευτούμε και πάλι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων φορέων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από την πλευρά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι και να υποδεχθούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης, ελαιοχρωματισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κλάδεμα δέντρων, καθαρισμοί αύλειων χώρων υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες όπου απαιτούνταν.

Οι σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων έχουν μεριμνήσει ώστε να προμηθευθούν με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό και τα αντισηπτικά. Παράλληλα έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση και απεντόμωση στους εξωτερικούς χώρους από συνεργείο του Δήμου και στους εσωτερικούς χώρους από εξιδεικευμένο συνεργείο. 

Στις θέσεις τους βρίσκονται ήδη οι εργαζόμενοι στη σχολική καθαριότητα, πλήρους και μερικής απασχόλησης, οι οποίοι θα πραγματοποιούν συνεχείς καθαρισμούς κατά τη διάρκεια της ημερήσιας και ολοήμερης λειτουργίας των σχολείων.

Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, τους Προέδρους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Το στοίχημα όλων μας φέτος είναι η απρόσκοπτη δια ζώσης εκπαίδευση και για αυτόν τον λόγο ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των σχολείων. Είμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία της. Εύχομαι μια υγιή και εποικοδομητική σχολική χρονιά». 

sxoleio vor kynouria

apolym vor kynourr sxol

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia