Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Αυγούστου 18, 2021
Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης τον υποδέχθηκε στο κτίριο της δομής ΚΔΑΠμεΑ, στο Άστρος. Εκεί ο κ. Κυμπουρόπουλος συνομίλησε με τους υπεύθυνους της δομής, τον ενημέρωσαν για τις δράσεις των ωφελούμενων και τον τρόπο λειτουργίας της δομής. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Αρκαδίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαν επίσκεψη στο Παράλιο Άστρος όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη. Ειδικότερα επικεντρώθηκαν σε θέματα που άπτονται στην πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε δημόσιους χώρους και δημόσια κτίρια.   

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Κυμπουρόπουλο για την επίσκεψή του στον Δήμο μας. Χρειάζονται πολλές προσπάθειες και έργα προκειμένου να φτάσει ο Δήμος μας στο επίπεδο που επιθυμούμε ώστε να είναι φιλικός σε άτομα με αναπηρία. Ο κ. Κυμπουρόπουλος αποτελεί πρότυπο θάρρους και ψυχικής δύναμης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και στο δύσκολο έργο του Ευρωκοινοβουλίου». 

Τελευταία τροποποίηση στις 18 Αυγούστου 2021 %10:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia