Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζει για δεύτερη χρονιά  τη δράση ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων.

Καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους και πρόκειται να το πετάξουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία πρασίνου, στα τηλέφωνα 27550 23377 και 27550 22446, προκειμένου να γίνει η συλλογή των δέντρων από την υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικό όχημα του Δήμου θα είναι διαθέσιμο καθημερινά προκειμένου να παραλαμβάνει τα δένδρα από τα σπίτια των δημοτών, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας, από τους ενδιαφερόμενους δημότες.

Τα δέντρα θα θρυμματιστούν μέσω του κλαδοτεμαχιστή που διαθέτει ο Δήμος, από την αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου και η διάθεση των θρυμματισμένων υπολειμμάτων θα γίνεται ως εδαφοβελτιωτικό σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και σε δασικές περιοχές, σε συνεργασία με το δασαρχείο Κυνουρίας το οποίο θα υποδείξει τις περιοχές αυτές.

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο