33 rapid τεστ όλα αρνητικά στον σημερινό έλεγχο στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ύστερα από θετικόκρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του τμήματος καθαριότητας και σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκεν σήμερα έλεγχοι στο προσωπικό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει:

Ύστερα από θετικόκρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του τμήματος καθαριότητας και σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, ακολουθήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Προχωρήσαμε άμεσα σε διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε υπαλλήλους του τμήματοςκαθαρότηταςκαθώς και σε όσους είχαν έρθει σε επαφή. Πραγματοποιήθηκαν 33 rapid τεστ τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Επίσης δόθηκε εντολή και στους υπαλλήλους που απουσίαζαν σήμερα να προχωρήσουν σε διενέργεια του τεστ στον τόπο κατοικίας τους.Θα ακολουθήσει αύριο προληπτική απολύμανση σε όλα τα κτήρια καθώς και σε όλα οχήματα του Δήμου. 

Παράλληλα σήμερα το πρωί τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενεργούσαν προγραμματισμένα τεστ στην πλατεία του Παραλίου Άστρους και στον χώρο του Κέντρου Υγείας Άστρους. Διενεργήθηκαν συνολικά 240 μοριακά τεστ,των οποίων τα αποτελέσματα θαανακοινωθούν τις επόμενες  μέρες. 

Ευχαριστούμε τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τεστ και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το σημερινό κλιμάκιο το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα, πέραν του ωραρίου του, και διενήργησε τα μη προγραμματισμένα rapidτεστ στουςυπαλλήλους του Δήμου. 

Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ακολουθούμε τις προβλεπόμενες οδηγίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο