Εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου Β. Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσής μας σχετικά με τις εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας.

Καθώς και τις προπαρασκευαστικές εργασίες στον τομέα της Πολίτικης Προστασίας από συνεργεία υπαλλήλων του Δήμου που έχουν συσταθεί γι’ αυτό τον σκοπό, σας ενημερώνουμε για τις εργασίες που εκτελέστηκαν την εβδομάδα 02-11-2020 έως 06-11-2020, οι οποίες εκτελέστηκαν βάσει εβδομαδιαίου προγράμματος που συντάσσεται με τη συνεργασία των Πρόεδρων των Κοινοτήτων.

  • Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων, συντήρηση πρασίνου, μεταφορά κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στο Άστρος, Παράλιο Άστρος, Καράτουλα, Άγιο Ανδρέα, Έλατο, Κορακοβούνι, Άγιο Πέτρο, Μελιγού, Περδικόβρυση, Ξηροπήγαδο, Σίταινα, Πραστό.
  • Ολοκληρώθηκε το κλάδεμα δένδρων στα Κάτω Δολιανά στην περιοχή γηπέδου 5χ5 και γέφυρα Τάνου.
  • Ολοκληρώθηκε η βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων με κόψιμο κλαδιών, οδοστρωσία με αδρανή και καθαρισμός ρείθρων στους δρόμους από Μπαρλαίικα έως Στόλο, από Τσιωραίικα έως Στόλο και από Σταυρούλη μύλο έως Λαϊνόρραχη.
  • Συνεχίστηκε η αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών και η διάθεση τους στο ΚΔΑΥ του Δήμου μας.
  • Στα πλαίσιο αντιμετώπισης και προφύλαξης από τον COVID – 19 οι ενέργειες πλυσίματος και απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων με ειδικό όχημα του δήμου, επαναλαμβάνονται σε όλες τις κοινότητες.

Για πρώτη φορά, πραγματοποιούνται τέτοιας κλίμακας επιχειρήσεις καθαριότητας. Η Δημοτική Αρχή με προτεραιότητα την καθαριότητα, αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας. Αλλάζει την φιλοσοφία για την καθαριότητα, που αντιμετωπίζεται στο σύνολο των Κοινοτήτων, σαρωτικά και όχι αποσπασματικά. Δυναμική, καθημερινή παρουσία των συνεργείων του Δήμου παντού. Κερδίζουμε το στοίχημα κάθε ώρα, κάθε μέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο