Συνεχίζονται οι εργασίες ευπρεπισμού των κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Β. Κυνουρίας

Νοεμβρίου 02, 2020
Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσής μας σχετικά με τις εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας, καθώς και τις προπαρασκευαστικές εργασίες στον τομέα της Πολίτικης Προστασίας από συνεργεία υπαλλήλων του Δήμου που έχουν συσταθεί γι’ αυτό τον σκοπό, σας ενημερώνουμε για τις εργασίες που εκτελέστηκαν την εβδομάδα 26-10-2020 έως 30-10-2020, οι οποίες έγιναν βάσει του εβδομαδιαίου προγράμματος που συντάσσεται με τη συνεργασία των Πρόεδρων των Κοινοτήτων.

• Κλάδεμα δένδρων, κόψιμο χορταριών, μεταφορά κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στο Άστρος, Παράλιο Άστρος, Κορακοβούνι, Άγιο Ανδρέα, Δολιανά, Μελιγού, Ωριά.
• Ολοκληρώθηκε η βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων με κόψιμο κλαδιών, οδοστρωσία με αδρανή και καθαρισμός ρείθρων στην περιοχή Αγ. Δημήτριος – Θεολόγος και Χαντάκια της κοινότητας του Άστρους. Αποκαταστάθηκαν πλήρως 24 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας .
• Συνεχίστηκε η αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών και η διάθεση τους στο ΚΔΑΥ του Δήμου μας.
• Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού από υπάλληλους του δήμου σε κιγκλιδώματα στην Κοινότητα της Σίταινας.
• Έγινε γενικός σημαιοστολισμός και άσπρισμα σε Κοινότητες του Δήμου εν όψει του εορτασμού της 28 ης Οκτωβρίου.
• Από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, βάσει προγράμματος βρίσκεται καθημερινά υπάλληλος καθαριότητας στις Κοινότητες Άγιου Ανδρέα (Δευτέρα – Τέταρτη – Παρασκευή) και Κορακοβουνίου (Τρίτη – Πέμπτη).

Πρόκειται για μεγάλες και μικρές, αλλά σημαντικές παρεμβάσεις που κάνουν την εικόνα γύρω μας πιο όμορφη.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia