Μαρτίου 28, 2020

"Συμμαχία Ευθύνης": Toyota Hellas και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Επιβατικό αυτοκίνητο παραχώρησε η Toyota Hellas στόν Δημο, το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των κοινωνικών υπηρεσιών  που παρέχει ο Δήμος σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μέσα από τη νεοσύστατη δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης και του Βοήθεια Στο Σπίτι.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανέφερε:

Παραλάβαμε χθες, 27/03/2020, το επιβατικό αυτοκίνητο που μας παραχώρησε η Toyota Hellas, μέσω του εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της Toyota car option στην Τρίπολη, προκειμένου να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας και να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας. 

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των κοινωνικών υπηρεσιών  που παρέχει ο Δήμος μας σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μέσα από τη νεοσύστατη δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης και του Βοήθεια Στο Σπίτι.

Στόχος μας η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά (φάρμακα, τρόφιμα κλπ) και υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Πρόεδρο, Dimitris Papastergiou II, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε όσο και την Toyota Hellas για τη κοινωνική δράση της και έμπρακτη υποστήριξή της στο Δήμο μας αυτές τις δύσκολες εποχές. 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ  Είμαστε εδώ για εσάς!!!

Γιώργος Καμπύλης

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia