Μαρτίου 27, 2020

Ωράριο λειτουργίας και στοιχεία επικοινωνίας Κ.Ε.Π. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ανακοινώνει ότι το Κ.Ε.Π. θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 έως 15.00.

Η μετακίνηση των πολιτών προς το ΚΕΠ επιτρέπεται μόνο για σοβαρές και κατεπείγουσες περιπτώσεις ώστε να αποφεύγονται  οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται τα αναγκαία αιτήματα τους κι εφόσον προηγηθεί επικοινωνία:

  • Ηλεκτρονική Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  :ή
  • τηλεφωνική 2755029090

και εγκριθεί το αίτημα για φυσική εξυπηρέτηση (αυτοπρόσωπη παρουσία).

Tέλος, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρέχει ήδη στους πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες τους μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (www.gov.gr).

ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2755029090 2755630161-162

Fax: 2755029081

E-MAIL:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia