Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος μας προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άστρους την ενημέρωση διδασκόντων και μαθητών των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρούνται από όλους προς αποφυγή μετάδοσης των ιών.

Δεν χρειάζεται πανικός! Είναι απαραίτητη από όλους μας η λήψη των μέτρων βασικής προστασίας, των μέτρων υγιεινής, των μέτρων που έχουν να κάνουν με το πλύσιμο των χεριών, των μέτρων που έχουν να κάνουν με την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, που αποφεύγουν τις συναθροίσεις, που αποφεύγουν τους χώρους που μπορούν να εκτεθούν σε ιώσεις.

Tα μέτρα που έχουν να κάνουν με την αποφυγή επισκέψεων σε νοσοκομεία και ανθρώπους που είναι ασθενείς, με τα μέτρα που αφορούν στη γενικότερη υγιεινή του βήχα και των ιώσεων.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε την αξία αυτών των μέτρων, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν η εξάπλωση του ιού.

Επισυνάπτεται σύνδεσμος από την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με όλες τις οδηγίες.

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

8 guidelines sm gr 800x800

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο