Γιώργος Καμπύλης: Οι ανησυχίες μας επιβεβαιώνονται, ο δήμος είναι σε μια τροχιά ζημιών που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, προκειμένου να αναλύσει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου αναφέροντας ότι υπάρχει  περίπου 1.000.000 ευρώ η ζημιά.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/avflzqaNSwo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο δήμαρχος μίλησε για τα οικονομικά στοιχεία του δήμου αναφέροντας ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή ευθύνεται για κακοδιαχείριση. Ο Δήμος έχει αναθέσει σε ορκωτούς λογιστές την υπόθεση και αναμένεται να βγει η έκθεση. 

Στην συνέχεια ο δήμαρχος μίλησε εκτενώς για την πρόταση της δημοτικής αρχής για την αύξηση των δημοτικών τελών σημειώνοντας ότι αυτή δεν είναι ευχάριστη ούτε για τους ίδιους αλλά αυτό ήταν αναπόφεκτο, αφού υπάρχει μεγάλο έλλειμμα.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο τέλος ο κ Καμπύλης ανέφερε ότι δεν θα αναλωθούμε στο παρελθόν, στόχος μας είναι να φέρουμε την αλλαγή, θέλουμε να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

 

Οικονομικά_στοιχεία_Δ.Σ_12-2-20

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο