Οκτωβρίου 31, 2019

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το σχολικό έτος 2019 - 2020

Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το σχολικό έτος 2019 - 2020.

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως από 1η Νοέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά αυτός ο κοινωνικός θεσμός ενισχυτικής διδασκαλίας και σημαντικό τμήμα της αλληλέγγυας παιδείας, ανοίγει τις πόρτες του και θα λειτουργήσει χάρη στην ανιδιοτελή και αξιοσημείωτη προσφορά των Εθελοντών Εκπαιδευτικών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί πλέον έναν «θεσμό», που όλοι μας ανεξαιρέτως οφείλουμε να διαφυλάξουμε με κάθε κόστος, δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, υποστηρίζοντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και στερούνται δυνατότητας περαιτέρω υποστήριξης των μαθητών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται και φέτος στο πρώην πολεοδομικό γραφείο, στα όρια Άστρους – Μελιγούς, σύμφωνα με το συνημμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Σε περίπτωση που προκύψουν νέες αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας θα εμπλουτιστεί με περισσότερα μαθήματα, ώστε να ικανοποιήσει κατά το δυνατόν τις απαιτήσεις των δικαιούχων μαθητών.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, διάθεση και δημιουργικότητα!"

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Δ. Καμπύλης

Πρόγραμμα μαθημάτων

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 19:28

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia