Επιτυχημένη η εσπερίδα της ΕΛ.ΑΣ. για τα ΑμεΑ στη Βόρεια Κυνουρία (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, συνδιοργάνωσαν χθες (23-10-2019) το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη, στο Άστρος Αρκαδίας, εσπερίδα με θέμα «Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και στήριξη Ατόμων με Αναπηρία».

Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας, επισημάνθηκαν μέτρα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία για ίση μεταχείριση, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, την ισότιμη και πλήρη κοινωνική ένταξη των ατόμων αυτών, με αυτονομία και έχοντας προσβασιμότητα σε κάθε είδους χώρους, υπηρεσίες και υποδομές.  

Στο πλαίσιο της εσπερίδας χαιρετισμούς απήυθηναν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αρκαδίας, κ. Δημήτριος Σχοινοχωρίτης, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γεώργιος Καμπύλης, ενώ βασικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, κ. Νίκος Καραλής, η ιατρός, κ. Μαρία Χατζηθεοχάρη και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι του τομέα υγείας και των εκπαιδευτικών φορέων, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πλήθος άλλου κόσμου.

Σκοπός της εσπερίδας, ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση υπηρεσιακών παραγόντων, πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα, αλλά και η ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να συμβάλλουν όλοι, φορείς και κοινωνία, στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των Ατόμων με Αναπηρία. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο