Στη φωτιά στη χωματερή του Άστρους ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια στην κατάσβεση της φωτιάς στη χωματερή του Άστρους η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SPSUDjXqMQM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ενώ υπολείπονται δέκα μέρες για να παραδώσουμε στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου βράδυ βρισκόμαστε στην χωματερή του Άστρους, εκεί όπου το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου ξέσπασε στα δεματοποιημένα σκουπίδια μεγάλη φωτιά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας συνδράμει με υδροφόρα και φορτηγά που μεταφέρουν χαλίκι για την επιχωμάτωση της φωτιάς από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκα για το συμβάν.

Δυστυχώς ο κ. Σκαντζός περηφανευόταν για την εν λόγω διαχείριση, όπως και ο κ. Νίκας και άλλοι βέβαια, αλλά το μόνο που συνέβαινε ήταν να συσσωρεύονται σάκοι απορριμμάτων και ιδού το αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποια χρόνια πριν να ήταν κάποια λύση η εν λόγω διαχείριση, αλλά πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να μην έχουν οι πολίτες παρωπίδες… Άλλωστε η μόνη λύση και θα αποδειχθεί και στο μέλλον είναι η λύση ΣΔΙΤ που είχε κάνει “σημαία” ο κ. Τατούλης.

Η ιδανική λύση του κ. Σκαντζού έχει τα αποτελέσματα αυτά…

Όσον αφορά τους κινδύνους για την υγεία έχω να πω πως επιβαρύνεται η κατάσταση αλλά επειδή ο ορίζοντας είναι ανοιχτός και φυσάει αέρας διασκορπίζεται ο καπνός και περιορίζονται οι επιπτώσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο