Γιώργος Καμπύλης: Για τη δημιουργία εντυπώσεων ζητά debate ο κ. Μαντάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kαθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής εκστρατείας, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας αλλά και εγώ προσωπικά συζητήσαμε ελεύθερα και δημοκρατικά, με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, όλα τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε κάθε τόπο της Βόρειας Κυνουρίας.

Δυστυχώς, όμως, ο απερχόμενος Δήμαρχος που επί 5 χρόνια απέφευγε τον οποιονδήποτε διάλογο, επιδιώκει με την προσχηματική πρόταση για δημόσιο διάλογο – χωρίς μάλιστα το αναγκαίο πλαίσιο μιας οργανωμένης διαδικασίας συζήτησης – την πρόκληση οξύτητας, αχρείαστης σκληρής αντιπαράθεσης και διχασμού μεταξύ των συνδημοτών μας.

Είναι προφανές ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων και αδυνατεί να κατανοήσει τους ουσιαστικούς λόγους, για τους οποίους τον αποδοκίμασαν έντονα οι δημότες της Βόρειας Κυνουρίας την πρώτη Κυριακή.

Η δική μας καθημερινή επικοινωνία με τον λαό είχε ως αποτέλεσμα να μάθουν οι πάντες τις συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις μας, τις οποίες και στηρίζουν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και επιτύχαμε με την ψήφο τους μια μεγάλη νίκη την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Με αίσθημα ευθύνης, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, συνεχίζουμε την πορεία μας και δεν συμπράττουμε σε άγονες πρακτικές πόλωσης και διχασμού. Με τον απερχόμενο Δήμαρχο θα έχουμε πολλές ευκαιρίες διαλόγου εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ξεκινάμε μαζί με τους συμπολίτες μας, ενωμένοι και δυνατοί, για αλληλεγγύη, ανάπτυξη και ασφάλεια!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο