«Ανακοίνωση Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Βόρεια Κυνουρία από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τους τέσσερις πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ενεργούς συντοπίτες μας, τον Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο, την Αρχοντία Παπαδοπούλου-Καψάλη, τη Χριστίνα Αναγνωστάκου-Χατζηγιάννη και τον Γιώργο Σαμαρτζή.

Το ήθος τους, η επιστημονική τους κατάρτιση, η επαγγελματική τους εμπειρία αλλά και η διάθεσή τους για προσφορά στα κοινά αποτελούν εγγύηση για την ανάδειξη και εξέλιξη του τόπου μας.

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ανάπτυξη του τόπου μας διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν και βιώνουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας. Για εμάς προτεραιότητα είναι ο Δήμος μας να αναπτυχθεί και να προχωρήσει δυναμικά μπροστά αξιοποιώντας όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

«Νέοι Άνθρωποι, καθαρά πρόσωπα, νέος Δήμος!»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων

Θεμιστοκλής Δημητρίου Πλακοκέφαλος

Δικηγόρος- Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Τομεάρχης Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας

Γεννήθηκε στις 9-6-1982. Τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια τα πέρασε στον Άγιο Ανδρέα. Τελείωσε το Γυμνάσιο Άγιου Ανδρέα και το Γενικό Λύκειο Άστρους το 2000. Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. Μετά την αποφοίτησή του εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Yπηρέτησε την στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στο Ναύπλιο και ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το έτος 2008. Είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου για δεύτερη θητεία και συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος από τον Ιανουάριο του έτους 2018.

Επιπρόσθετα, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Οργάνωσης Ν.Ο.Δ.Ε Αρκαδίας, ενώ σήμερα είναι Τομεάρχης Οργανωτικού για το νομό Λακωνίας.

Αρχοντία Παπαδοπούλου-Καψάλη

Ιχθυολόγος – Προϊσταμένη μονάδας εκτροφής ιχθύων Selonda.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1981. Σπούδασε Ιχθυολόγος στο Τ.Ε.Ι Ηγουμενίτσας Ηπείρου. Η εργασιακή της εμπειρία προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα. Από το 2002 εργάζεται αποκλειστικά ως ιχθυολόγος και συγκεκριμένα κατέχει θέση προϊσταμένης μονάδας εκτροφής ιχθύων θαλάσσης στο μεγαλύτερο παραγωγό παγκοσμίως.

Συμμετέχει στα επαγγελματικά προγράμματα ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής που υλοποιούνται από το πανεπιστήμιο Αιγαίου με αντικείμενο την Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής.

Διαθέτει πιστοποιήσεις πρώτων βοηθειών από τον φορέα rescue training international και πτυχίο υπολογιστών του Cambridge. Μιλάει αγγλικά.

Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το άθλημα του χάντμπολ στην Α1 κατηγορία. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου του Άστρους. Ασκεί έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα και κοινωνική δράση προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καψάλη με καταγωγή από το Άστρος που εργάζεται ως ιχθυολόγος στην εταιρεία Selonda και κατέχει θέση προϊσταμένου των μονάδων εκτροφής της περιφέρειας Αρκαδίας. Έχει 2 παιδιά ένα κορίτσι και ένα αγόρι 8 και 6 χρονών αντίστοιχα.

Χριστίνα Αναγνωστάκου – Χατζηγιάννη

Χημικός Πανεπιστημίου Αθηνών

Msc Κλινική Χημεία EKΠΑ

Χημικός με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Χημεία, διαθέτει βεβαίωση οινολογικής εκπαίδευσης και φοιτά στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί ως επιστημονική συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμού. Στον τόπο μας έχει εργαστεί ως χημικός στο ιδιωτικό τομέα και ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στο πλαίσιο της πρόσθετης διδακτικής στήριξης στο Γενικό Λύκειο Άστρους.

Έχει απασχοληθεί σε υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ως επιστημονική συνεργάτης σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της και τη διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Είναι κάτοχος άριστης γνώσης πτυχίου αγγλικών και υπολογιστών.

Ως εκπαιδευτικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου για δύο συναπτά έτη.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Άστρους.

Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Χατζηγιάννη λογιστή στο επάγγελμα και έχουν δύο παιδιά.

Γεώργιος Α. Σαμαρτζής

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Msc Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη

Στέλεχος Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης ΕΣΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Γεώργιος Σαμαρτζής γεννήθηκε στις 22-7-1987 και κατάγεται από το Κορακοβούνι Κυνουρίας. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Άστρους.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Εργάζεται ως στέλεχος Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης ΕΣΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου και παράλληλα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο από το 2012.

Είναι παντρεμένος με την Στέλα Τσαγγούρη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στον Δήμο Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος,...

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κίνηση στους δρόμους...

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Αργολίδα γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο