Γιώργος Καμπύλης: “Είναι υποχρέωση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής να συνεργάζεται και να συνεισφέρει στη μονάδα υγείας της περιοχής μας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψή του υποψηφίου δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου και συνομίλησε με την Διευθύντρια κυρία Περδικάκη Πηγή για θέματα που απασχολούν το κέντρο.

Γιώργος Καμπύλης:

“Από την επίσκεψή μου στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την Διευθύντρια κυρία Περδικάκη Πηγή. Είναι υποχρέωση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής να συνεργάζεται και να συνεισφέρει στη μονάδα υγείας της περιοχής μας.

Περιμένουμε να μάθουμε από τον Δήμαρχο, γιατί δεν προχώρησε η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Παναρκαδικού Νοσοκομείου και Κ.Υ Άστρους για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου που δωρίστηκε στον Δήμο μας και παραμένει έως σήμερα παρκαρισμένο.

Γνωστό είναι άλλωστε και το μείζον πρόβλημα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρου.

Ελπίζουμε η προ μηνών επίσκεψή μας στο Υπουργείο, ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, αλλά και οι μετέπειτα ενέργειες της Διευθύντριας να αποδώσουν επιτέλους καρπούς. Θεωρώ ότι ένας Δήμαρχος πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αρμοδιότητες και να βρίσκει άλλοθι.

Η υγεία είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τον άνθρωπο.”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο