Οκτωβρίου 20, 2018

Ενέργειες του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους για την προσθήκη ενός οδηγού στο κέντρο υγείας Άστρους

Συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.κ. Σταμάτη Βαρδαρό, με βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου

Ύστερα από επίμονες προσπάθειες, του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, συνάντηση με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.κ. Σταμάτη Βαρδαρό ο οποίος τελεί καθήκοντα υπευθύνου Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου. Στη συνάντηση, όπου συμμετείχαν, εκτός των μελών του συλλόγου, η διευθύντρια του Κέντρου υγείας καθώς και μέλη πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών συλλογών και συνδυασμών.

Κατατέθηκε ο φάκελος με τις χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων της περιοχής ενώ αναφέρθηκε το ιστορικό του προβλήματος, από τον τρόπο απόκτησης του σύγχρονου ασθενοφόρου, έως και την σημερινή κατάσταση όπου οι ανάγκες της περιοχής καλύπτονται από μόλις τρεις οδηγούς των οποίων το έργο δυσχεραίνει την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης και αύξησης του πληθυσμού ιδιαίτερα της παραλιακής ζώνης.

Ο κ. Βαρδαρός, άκουσε με ιδιαίτερο ζήλο τα όσα του ανέφεραν τα άτομα της αντιπροσωπείας, αναγνωρίζοντας το μείζον πρόβλημα της τοπικής μας κοινωνίας και έδωσε την υπόσχεση ότι εντός του 2018, στο έμψυχο δυναμικό του κέντρου υγείας Άστρους, θα προστεθεί ακόμα ένας οδηγός, μειώνοντας έτσι τις δυσκολίες στην ομαλή έκβαση των βαρδιών.

Ο Σύλλογος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ Βαρδαρό για την προθυμία του στην επίλυση του ζητήματος, ενώ παράλληλα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία του και ιδιαιτέρως :
• Το σύνολο των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής
• Το σύνολο των αθλητικών Συλλόγων της περιοχής
• Τον Σύλλογο «Άξιον εστί»
• Την Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria” και την διαδυκτιακή της πλατφόρμα • astros-kynourianews.gr για την υποστήριξη της στην ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κ Καμπύλη μας ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα δοθεί λύσει στο πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη  οδηγού ασθενοφόρου στο  Κέντρο Υγείας Άστρους όπως τους διαβεβαίωσε ο .αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

Είναι προτεραιότητα μας, να διασφαλίζουμε ότι καλύτερο για τους συμπολίτες μας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κυνουρίας είναι πολλά και είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 13:42

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia