ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος Β. ΚυνουρίαςΟι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ...

Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη Θάλασσα (video – pics)

Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη Θάλασσα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yGGhL4ZTFCY” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Τοποθετήθηκε και τέθηκε ήδη σε λειτουργία στην παραλία του Άστρους το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία σε αγαστή συνεργασία με το σύλλογο ΑΜΕΑ Άστρους, το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και τους θεσμικούς φορείς της περιοχής υλοποίησε με συνέπεια μια κρίσιμη δέσμευσή της προς τους Πελοποννήσιους πολίτες.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας, γιατί βλέπουμε ότι η κοινωνική μας πολιτική έχει απτά αποτελέσματα που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής όλων των συμπολιτών μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν τρία ακόμα τέτοια συστήματα σε παραλίες του Άστρους.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρών ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας κ. Γεώργιος Μπακούρης, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της περιφερειακής αρχής για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την αγαστή συνεργασία με τους φορείς της περιοχής που εξασφάλισαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

{gallery}rampa_amea_astros{/gallery}

Μετάβαση στο περιεχόμενο