Εφαρμογή προγράμματος σίτισης δημοτικών σχολείων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει στην άμεση προτεραιότητά του τη σίτιση και την υγιεινή διατροφή των παιδιών. Πέρα από την υλοποίηση των υπόλοιπων μεσοπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων στόχων της δημοτικής αρχής, η μέριμνα για τα παιδιά μας, αποτελεί αυτονόητη προτεραιότητα.

 Σε μια εποχή όπως η σημερινή, που η κοινωνική πολιτική παύει να είναι συμπλήρωμα στις προτεραιότητες του Δήμου και γίνεται άμεση και επιτακτική ανάγκη των δημοτών, ο Δήμος μας, πρωτοστατώντας σε πανελλήνιο επίπεδο, αναλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών σίτισης όλων των μαθητών των δημοτικών σχολείων της εδαφικής του Περιφέρειας.

Η συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Ινστιτούτο Prolepsis, μας παρέχει τόσο τη συμπλήρωση των οικονομικών πόρων για την υποστήριξη του εγχειρήματος, όσο και τη θεσμική θωράκιση της νομιμότητας, αφού τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ήδη σε συνάντηση της 6ης Οκτωβρίου 2016, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξέφρασαν τη στήριξη τους.

Είμαστε βέβαιοι για τη θετική ανταπόκριση και τη στήριξη της πρωτοβουλίας, από όλους τους εμπλεκόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές.

Παρακαλώντας για την ομόφωνη έγκριση της παρούσας εισήγησης από τους Δημοτικούς Συμβούλους, ανεξαρτήτως προσωπικής, παραταξιακής ή κομματικής τοποθέτησης, ώστε να αποτελέσει αυτή η απόφαση μας παράδειγμα και για άλλα δημοτικά συμβούλια. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Προκειμένου να διαβάσετε ολοκληρωμένη την εισήγηση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία περιγράφει αναλυτικά το εν λόγω πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ανοίξτε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο