Άστρος - Αρκαδία | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Άστρος - Astros

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε φανερή, μειοδοτική και προφορική δημοπρασία η μίσθωση κτιρίων για τη στέγαση του Κ.Ε.Π. και του αρχείου των υπηρεσιών (Πολεοδομίας) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, προκειμένου να αναλύσει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου αναφέροντας ότι υπάρχει  περίπου 1.000.000 ευρώ η ζημιά.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: “Γευσιγνωσία Ελαιολάδου & Ορθές Πρακτικές Διαχείρισης του”, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμης «Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» στο Άστρος.
Κάλεσμα συμμετοχής στο σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου και ορθών πρακτικών διαχείρισής του απηύθυναν το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Ανδρέας…
Σε ανάρτηση του στη σελίδα του στο facebook ο Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης αναφέρει:
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει για αλλαγή στον κανονισμό λειτουργίας της Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου (ΒΙΟ.ΚΑ).
Με αφορμή δημοσιευθείσα αγγελία σε εφημερίδα, όπου ιδιώτης προσφέρει σε τρίτους τάφο στο κοιμητήριο του Άστρους, ενημερώνουμε τους πολίτες (δημότες και μη) για τα ακόλουθα.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνουν, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ., ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: “Γευσιγνωσία Ελαιολάδου & Ορθές Πρακτικές Διαχείρισης του”, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμης «Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» στο Άστρος.
Ευχαριστούμε θερμά τους πατέρες της εκκλησίας για την παρουσία τους και τις ευχές τους.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Σελίδα 1 από 33

logofootermedia