Άστρος - Αρκαδία | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Άστρος - Astros

Την Τετάρτη 15/01/2020 οι κ.κ. Κατσής Δημήτριος - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τσιούλος Σωτήριος - Πρόεδρος Κοινότητας Ξηροπηγάδου, παρέλαβαν 3 μηχανήματα αξίας 859,00€, συγκεκριμένα ένα θαμνοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο και ένα ψαλίδι κλαδέματος.
Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 9:00 – 13:30 θα πραγματοποιηθεί η 1η εθελοντική αιμοδοσία του Κέντρου Υγείας για το 2020.
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Συνεχίζονται τα μαθήματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας - Νέες αιτήσεις
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με την υπ' αριθ. 200/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Καθαριότητας, μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο τον μήνα Ιανουάριο, προκειμένου να…
Τα εγκαίνια του δεύτερου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος "Νέα Γενιά Ανακύκλωσης" παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.
Σε καιρούς που δοκιμάζεται η ανθρωπιά μας, η προσωπική ευθύνη του καθενός μας αποκτά άλλες διαστάσεις.
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στη δράση ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων που υλοποιείται για πρώτη φορά στον τόπο μας.
Με τη γνωστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Φώτα στο Παρ. Αστρος. Μετά τη Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί. 
Προχωρά το μονοπάτι από τον Πλάτανο προς τη Σίταινα και την Καστάνιτσα που αναμένεται όταν ολοκληρωθεί να προσελκύσει πεζοπορικό τουρισμό στην ορεινή Κυνουρία
Σελίδα 1 από 31

logofootermedia