Νοεμβρίου 30, 2020
Άστρος - Astros

Δήμος Β. Κυνουρίας

Δελτίου τύπου απέστειλε o Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα σχετικά με την πυρκαγιά της 24ης Νοεμβρίου στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του pna.gr.
Συνελήφθη την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τριπόλεως ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Άγιου Πέτρου, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά σε βάτα για να καθαρίσει το κτήμα και η φωτιά ξέφυγε προς την πλαγιά του βουνού, χθές το μεσημέρι της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Πέτρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Πέτρος στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχειρούν 97 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα και το Μ.Ε.Τ.Π.Ε.
3 νέα συστήματα απολύμανσης διαθέτει πλέον ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τα οποία διέθεσε ως δωρεά η εταιρία Jod Park Games.
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στον εξωτερικό χώρο του παιδικού σταθμού Αγίου Ανδρέα, 32 τεστ από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε όσους έχουν σχέση με το περιβάλλον του σταθμού.
Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι νέες προληπτικές απολυμάνσεις στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ενημερώθηκε άμεσα η τοπική μονάδα του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση σε όλους του χώρους του παιδικού σταθμού, ενημερώθηκε το προσωπικό, το άμεσο περιβάλλον και έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Το Παράλιο Άστρος είναι παραθαλάσσιο χωριό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Δελτίο Τύπου - «Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».
Σελίδα 1 από 53

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia