Τιμήθηκε η Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών στην Τρίπολη (pics-vid)

Τιμήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων στην Τρίπολη, η Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τιμήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων στην Τρίπολη, η Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/7yPGz_YPV-o” title=”Τιμήθηκε η Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών στην Τρίπολη” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Στεφάνι κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτή τη σημαντική μέρα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να την τιμούμε κάθε χρόνο και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου μαίνεται πόλεμος στο Ισραήλ, όλοι οι λαοί θα πρέπει να είναι ενωμένοι.

Τέλος, η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης απέδωσε τον Εθνικό Ύμνο.

nikas stefani

filarmoniki tripolis

spot_img
  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...